LAURA HÄMÄLÄINEN

Valmentaja, Perustaja

Fysioterapeutti (AMK)
Urheilufysioterapiaan erikoistunut osaaja (30op)
Personal Trainer (PT Akatemia)
CrossFit Level 1 Trainer

Laura Hämäläinen on CrossFit salin osaomistaja, valmentaja ja fysioterapeutti. Laura on toiminut CrossFit salin päävalmentajana vuosina 2015-2019 sekä vastannut päätoimisesti salin ohjelmoinnista 2017 vuodesta lähtien. Hän on lisäksi tehnyt erilaisia verkkovalmennuskokonaisuuksia ja Laura tunnetaan erityisesti intohimosta urheiluvammojen ennaltaehkäisyyn sekä kehonhuoltoon & liikkuvuusharjoitteluun. Laura on myös kilpaillut itse, joista viimeisimpänä CrossFit Lowlands Throwdown sanctional kilpailu (2019) sekä Karjalan Kovin sija 3. (2018).

Ajatus the Pack Programiin syntyi, kun Laura halusi luoda ohjelmoinnin joka toimisi paitsi ponnahduslautana heille, jotka haluavat saavuttaa treenaamisessa seuraavan tason päivittäisten WOD tuntien jälkeen, mutta myös heille jotka haluavat kilpailla menestyksekkäästi.

Ohjelmoinnin ainutlaatuisuus syntyy sen tarjoamista mahdollisuuksista ohjelmoinnin yksilöintiin sekä urheilijan kokonaisvaltaisesta kehittämisestä, vammojen ennaltaehkäisystä & kehonhuollon työkaluista.

Once a day

45€ / kk

Once a day

Oletko valmis saavuttamaan seuraavan tason treeneissäsi? Kiinnostaisiko sinua oppia haastavampia voimisteluliikkeitä turvallisesti askel askeleelta? Haluatko välttää treenaamisen yleisimmät sudenkuopat ja pysyä terveenä? Tämä ohjelmointi on sinulle.
Lue lisää

Twice a day

45€ / kk

Twice a day

Haluatko treenata kuin kilpaurheilija? Oletko kyllästynyt jäämään isojen kisojen ulkopuolelle? Onko haaveenasi nostaa tasoasi kilpailuissa? Tämä ohjelmointi on sinua varten tehty.
Lue lisää

Weekly mobility

9,90€ / kk

Weekly mobility

Meidän elämä, treenit, työt, stressi - kaikki näkyy meidän kehossa ja se miten me pidämme huolen kehostamme tuo lisää suorituskykyä treeneihin, ennaltaehkäisee loukkaantumisia, edistää palautumista ja hermoston toimintaa sekä opettaa meille jatkuvasti lisää siitä miten oma kehomme toimii.
Lue lisää

coming soon
The base 6 week online course

89€

The base 6 week online course

Okei, tästä tulee siistiä, oletteko valmiita? Tämä verkkovalmennuskokonaisuus on ainutlaatuinen eikä sellaista ole vielä suomessa missään muualla. The Base kokoaa yhteen minun filosofiani siitä, miten vahvan pohjan rakentaminen on edellytys paitsi hyvinvoinnille, myös kaikelle suorituskyvylle.
LUE LISÄÄ

Compact

35€

COMPACT

Kaipaatko viikkoosi 3-4 hyvin suunniteltua, laadukasta treeniä? Tykkäisit treenata, mutta aika on kortilla tai haluat harrastaa muutakin lajia? Tämä ohjelmointi on suunniteltu juuri sinua varten.
LUE LISÄÄ

KOKONAISVALTAINEN TREENIOHJELMA

Kun kaikki on mietitty sinua varten valmiiksi kokonaisuudeksi

YHTEISÖ

Olet osa yhteisöä, jossa samanhenkiset ihmiset auttavat toisiaan onnistumaan

KEHITYS

Kokonaisuus on huolellisesti rakennettu takaamaan paras mahdollinen kehitys

VAHVA POHJA

Harjoitusohjelma sisältää systemaattisesti tärkeitä elementtejä tukemaan palautumista ja ennaltaehkäisemään loukkaantumisia

FOKUS

Jokainen treeni sisältää tarkan ohjeistuksen, joka auttaa sinua päivittäisissä onnistumisissa

SKAALAUKSET

Löydät ohjeet myös miten korvata puuttuvia laitteita tai miten skaalata tarvittaessa liikkeitä

TREENIT 2 VIIKOKSI ENNAKKOON

Näet tulevat treenit aina kahdeksi viikoksi eteenpäin. Tämä helpottaa sinun treeniviikkojesi suunnittelua

YKSILÖLLISYYS

Tarjoamme mahdollisuutta yksilöidä ohjelmointia tukemaan sinun heikkouksia

KEHONHUOLTO

Kuukausimaksuun kuuluu rajaton käyttöoikeus WEEKLY MOBILITY -kehonhuoltotuotteeseen ja jokainen treeni sisältää lyhyen kehonhuolto-osion tukemaan sinun palautumistasi

VIDEOPANKKI

Löydät videopankista hyödyllisiä videoita erilaisista drilleistä, lämmittelyliikkeistä sekä kehonhuoltoliikkeistä

KILPAILUT

Mahdollisuus erikseen suunniteltuihin karsintaan ja kilpailuun valmistaviin ohjelmointipolkuihin jotka takaavat, että olet elämäsi parhaassa kunnossa silloin kun se on sinulle tärkeää