THe base

COMING SOON

THE BASE -

vahvemmalta pohjalta on parempi ponnistaa

Okei, tästä tulee siistiä, oletteko valmiita? Tämä verkkovalmennuskokonaisuus on ainutlaatuinen eikä sellaista ole vielä suomessa missään muualla. The Base kokoaa yhteen minun filosofiani siitä, miten vahvan pohjan rakentaminen on edellytys paitsi hyvinvoinnille, myös kaikelle suorituskyvylle.

99€

Mitä voit siis odottaa valmennukselta?

Valmennus sisältää vuosien varrella oppimani tärkeimmät elementit oman kehon hyvinvointiin, palautumiseen, suorituskykyyn ja vammojen ennaltaehkäisyyn. Nämä elementit ovat…

ACCESSORY

Kehittävät, progressiiviset voimaharjoitukset hartiarenkaan, olkapään, keskivartalon, lantion & alaraajojen alueelle vahvistamaan ja poistamaan tyypilliset heikot lenkit jotka altistavat erilaisille kiputiloille, loukkaantumisille ja ja heikentävät suorituskykyä.

RAVITSEMUS

Yhteistyössä Paula Lehtisen kanssa toteutettu liikkuvan ihmisen ravitsemuksen ABC antaa sinulle helpot työkalut arkeen ja oman suorituskyvyn, jaksamisen ja palautumisen boostaamiseen.

UNI

Miten unen laatu vaikuttaa palautumiseen? Miten tukea laadukasta unta ja lisätä omaa hyvinvointia? Olen koonnut sinua varten kaiken sen tärkeimmän, mitä olen unesta oppinut osana hyvinvointia ja urheilua.

PERUSKESTÄVYYS-
HARJOITTELU

Miksi aerobinen kunto on tärkeää? Miten se edistää meidän hyvinvointia, palautumista ja suorituskykyä? Ymmärrät miksi aerobinen harjoittelu on tärkeää ja saat vinkkejä peruskestävyysharjoitteluun.

MITÄ VALMENNUS SISÄLTÄÄ?

Materiaalit avautuvat käyttöösi 1.9.2020 ja saat ladattua ne kaikki itsellesi. Etenemme yhdessä viikkotasolla eri teemojen läpi ja näin saat varmasti kaiken mahdollisen hyödyn irti valmennuksen materiaaleista.

VIIKKO1 – Uni palautumisen perustana

VIIKKO2 – Ravitsemus hyvinvoinnin ja suorituskyvyn rakentajana (Paula Lehtinen, Fuel Health)

VIIKKO3 – Peruskestävyysharjoittelusta lisää palautumiskapasiteettia ja suorituskykyä

VIIKKO4 – Liikkuvuus & kehonhuolto – miksi on tärkeää, että kehomme pystyy liikkumaan monipuolisesti?

VIIKKO5 – Accessory eli tukiharjoitteet – olkapäät, lapatuki, keskivartalo, pakarat, alaraajat

VIIKKO 6 – Miten rakentaa valmennuksesta itselle toimivimmat rutiinit?

Jokainen viikko sisältää materiaalien lisäksi FB liveluennon aiheesta. Materiaalipankissa sinulla on kirjallista materiaalia ja videoita. Hintaan kuuluu lisäksi WEEKLY MOBILITY -jäsenyys 2kk ajalle (norm. 9,90€/kk).

KENELLE VALMENNUS SOPII?

– Olet kärsinyt palautumishaasteista ja haluat työkaluja palautumisen edistämiseen & palautumiskapasiteetin kasvattamiseen

– Et oikein tiedä mitä ja miten paljon kannattaisi syödä ja koet, että voisit tehdä parempia ravitsemusvalintoja

– Haluaisit ymmärtää enemmän peruskestävyysharjoittelusta ja löytää mielekkäitä tapoja toteuttaa sitä

– Haluat välttää tyypillisimmät olkapää, alaselkä ja polvivaivat fiksuilla accessory treeneillä

– Koet, että kankeus ja liikkuvuushaasteet olisi aika jättää taakse ja haluat kehittää liikkuvuuttasi

Once a day

45€ / kk

Once a day

Oletko valmis saavuttamaan seuraavan tason treeneissäsi? Kiinnostaisiko sinua oppia haastavampia voimisteluliikkeitä turvallisesti askel askeleelta? Haluatko välttää treenaamisen yleisimmät sudenkuopat ja pysyä terveenä? Tämä ohjelmointi on sinulle.
Lue lisää

Twice a day

45€ / kk

Twice a day

Haluatko treenata kuin kilpaurheilija? Oletko kyllästynyt jäämään isojen kisojen ulkopuolelle? Onko haaveenasi nostaa tasoasi kilpailuissa? Tämä ohjelmointi on sinua varten tehty.
Lue lisää

Weekly mobility

9,90€ / kk

Weekly mobility

Meidän elämä, treenit, työt, stressi - kaikki näkyy meidän kehossa ja se miten me pidämme huolen kehostamme tuo lisää suorituskykyä treeneihin, ennaltaehkäisee loukkaantumisia, edistää palautumista ja hermoston toimintaa sekä opettaa meille jatkuvasti lisää siitä miten oma kehomme toimii.
Lue lisää

coming soon
The base 6 week online course

89€

The base 6 week online course

Okei, tästä tulee siistiä, oletteko valmiita? Tämä verkkovalmennuskokonaisuus on ainutlaatuinen eikä sellaista ole vielä suomessa missään muualla. The Base kokoaa yhteen minun filosofiani siitä, miten vahvan pohjan rakentaminen on edellytys paitsi hyvinvoinnille, myös kaikelle suorituskyvylle.
LUE LISÄÄ

Compact

35€

COMPACT

Kaipaatko viikkoosi 3-4 hyvin suunniteltua, laadukasta treeniä? Tykkäisit treenata, mutta aika on kortilla tai haluat harrastaa muutakin lajia? Tämä ohjelmointi on suunniteltu juuri sinua varten.
LUE LISÄÄ