Twice a day

TWICE A DAY -

heille, jotka haluavat treenata enemmän tai kilpailla tavoitteellisesti
Haluatko treenata kuin kilpaurheilija? Oletko kyllästynyt jäämään isojen kisojen ulkopuolelle? Onko haaveenasi nostaa tasoasi kilpailuissa? Tämä ohjelmointi on sinua varten tehty.

45€ / kk

Mitä TWICE A DAY -ohjelmointi runko sisältää?

Ohjelmoinnissa on yhdeksän treeniä viikossa. Maanantait ja keskiviikot ovat painonnostoa, kyykkyjä, tukiliikkeitä sekä erilaisia lajinomaisia harjoituksia kuten barbell cyclingiä. Tiistait ja perjantait ovat voimistelupäiviä ja lauantaisin keskitymme enemmän perinteisiin voimaliikkeisiin kuten penkki, erilaiset työnnöt, dipit ja nautimme endorfiineistä hikoilemalla. Torstait ja sunnuntait ovat lepopäiviä. Aamutreenit ovat kestävyyspohjaisia, vaihtelevia ja ne rakentavat sinulle tarvitsemasi keuhkot saavuttaaksesi seuraavan tason.

Ohjelmointi tasapainottaa toimivaksi kokonaisuudeksi painonnoston, voimistelun, perinteisen voimaharjoittelun, tukiharjoitteet, aerobisen harjoittelun sekä CrossFit treenille tyypilliset kovat metcon -treenit.

Me pystymme tarjoamaan mahdollisuuden yksilöidä sinun treeniviikkoasi seuraavien progressiopohjien avulla. Ne on suunniteltu sopimaan täydellisesti sinun treeniviikkoosi tiistaisin ja perjantaisin.

  • Ring muscle up & Bar muscle up Level 1 (niille, jotka eivät vielä saa yhtään muscle uppia)
  • Ring muscle up & Bar muscle up Level2 (saat muutamia toistoja, mutta liikkeet eivät suju vielä korkeilla sykkeillä tehtävissä harjoituksissa)
  • Strict handstand push up capacity
  • Handstand walk Level1 (et vielä osaa kävellä käsilläsi)
  • Handstand walk Level 2 & 2 (osaat kävellä jo hieman, mutta kaipaat lisää kapasiteettia ja taitoja)
  • Erilaiset cardio progressiot (soutu, erilaiset ergot, peruskestävyyden kehittäminen)

Ohjelmointi sisältää yksityiskohtaiset ”focus notes” jokaisen treenin yhteydessä ja ne auttavat sinua löytämään sopivat skaalaukset sekä saamaan parhaan mahdollisen hyödyn irti sinun treenistäsi. Jokainen viikko tarjoaa vaihtuvia ideoita alkulämmittelyihin ja jokaisen treenipäivän päätteeksi löydät myös palauttavat harjoitteet.

Lisäksi pääset suljettuun FB-ryhmään, jossa saat tietää ensimmäisenä uusista tapahtumista, voit pitää yhteyttä kanssatreenaajiin ja kysyä valmentajalta aina, kun mieltäsi askarruttaa jokin asia.

KK-maksu sisältää myös ilmaisen käyttöoikeuden WEEKLY MOBILITY -tuotteeseen (norm. 9,90€/kk).

Kokemuksia:

”The Pack Program tarjoaa enemmän mahdollisuuksia ohjelmoinnin yksilöintiin kuin mikään muu tietämäni harjoitusohjelma. Se tekee siitä uniikin, sillä se kehittää sinua tehokkaammin myös yksilönä.”

• Totti Väisänen

"Packprogrammin ohjelmointi on todella monipuolinen ja fiksusti rakennettu. Palautumiseen ja kokonaiskuormaan kiinnitetään tarkkaan huomiota. Pidän ohjelmoinnissa erityisesti individual gymnastics ja cardio progesta. Lisäksi nyt uutuutena tulleet ohjatut weekly mobilityt ovat olleet mahtava lisäys. Ohjelmointia kehitetään koko ajan ja siihen selkeästi panostetaan 🤩 teen tätä yhdessä kaverin kanssa ja ollut mahtavaa jakaa yhdessä onnistumiset. Treenit ovat kuitenkin sellaisia että esim gymprogejen tekeminen onnistuu hyvin yksinkin."

• Marja nurkkala

Once a day

45€ / kk

Once a day

Oletko valmis saavuttamaan seuraavan tason treeneissäsi? Kiinnostaisiko sinua oppia haastavampia voimisteluliikkeitä turvallisesti askel askeleelta? Haluatko välttää treenaamisen yleisimmät sudenkuopat ja pysyä terveenä? Tämä ohjelmointi on sinulle.
Lue lisää

Twice a day

45€ / kk

Twice a day

Haluatko treenata kuin kilpaurheilija? Oletko kyllästynyt jäämään isojen kisojen ulkopuolelle? Onko haaveenasi nostaa tasoasi kilpailuissa? Tämä ohjelmointi on sinua varten tehty.
Lue lisää

Weekly mobility

9,90€ / kk

Weekly mobility

Meidän elämä, treenit, työt, stressi - kaikki näkyy meidän kehossa ja se miten me pidämme huolen kehostamme tuo lisää suorituskykyä treeneihin, ennaltaehkäisee loukkaantumisia, edistää palautumista ja hermoston toimintaa sekä opettaa meille jatkuvasti lisää siitä miten oma kehomme toimii.
Lue lisää

coming soon
The base 6 week online course

89€

The base 6 week online course

Okei, tästä tulee siistiä, oletteko valmiita? Tämä verkkovalmennuskokonaisuus on ainutlaatuinen eikä sellaista ole vielä suomessa missään muualla. The Base kokoaa yhteen minun filosofiani siitä, miten vahvan pohjan rakentaminen on edellytys paitsi hyvinvoinnille, myös kaikelle suorituskyvylle.
LUE LISÄÄ

Compact

35€

COMPACT

Kaipaatko viikkoosi 3-4 hyvin suunniteltua, laadukasta treeniä? Tykkäisit treenata, mutta aika on kortilla tai haluat harrastaa muutakin lajia? Tämä ohjelmointi on suunniteltu juuri sinua varten.
LUE LISÄÄ