Weekly mobility

WEEKLY MOBILITY -

Kehonhuolto on ennekaikkea rutiini.

Meidän elämä, treenit, työt, stressi – kaikki näkyy meidän kehossa ja se miten me pidämme huolen kehostamme tuo lisää suorituskykyä treeneihin, ennaltaehkäisee loukkaantumisia, edistää palautumista ja hermoston toimintaa sekä opettaa meille jatkuvasti lisää siitä miten oma kehomme toimii.

Olen vuosia opiskellut ja syventänyt osaamistani kehonhuollon ja liikkuvuusharjoittelun äärellä ja olen super innoissani, että voin nyt vihdoin jakaa tämän kaiken teidän kanssa! Säännöllinen, monipuolinen kehonhuolto on ollut itselle yksi ehdottomista tukipilareista oman urheilu-urani aikana osana jumien ja vammojen ennaltaehkäisyä, kokonaisvaltaista kehon hyvinvointia ja palautumista.

9,90€ / kk

Miksi valita WEEKLY MOBILITY?

Mobility sanana tarkoittaa kehon kykyä toimia ja liikkua täysien liikelaajuuksien läpi. Liikkuvuus on aina yhdistelmä liikelaajuutta ja voimaa ja tästä syystä WEEKLY MOBILITY -harjoitukset ovat monipuolisia. Harjoitukset on rakennettu tukemaan kokonaisvaltaista hyvinvointia ja ottavat huomioon mahdolliset avustukset heille, jotka kokevat liikkuvuusharjoittelun tuskaiseksi.

Harjoitukset huomioivat kehon anatomiaa, linjauksia, opettavat sinulle miksi & miten tehdään ja auttavat myös rauhoittamaan hermostoa ja näin tukemaan laadukasta unta ja palautumista arjen kuormituksesta.

Mitä WEEKLY MOBILITY sisältää?

  • 2×10-16min + 1×25-35min ohjattu kehonhuoltoharjoitus / viikko
  • Harjoitukset helposti videoilla, klikkaa vain päälle ja tee mukana
  • Näet harjoitukset aina 7 päivää ennakkoon ja näin sinun on helppo valita harjoitus kun sinulle parhaiten sopii
  • Välineistö: suurin osa harjoituksista onnistuu ilman välineitä, osa harjoituksista on saliympäristössä ja kotona tehtävissä harjoituksissa käytämme apuna tyynyjä, vilttejä, seinää ja tuolia. Ainoa suositus välineiden hankintaan on kaksi tennispalloa (saa ilmaiseksi esim tennishalleilta)
 

Mitä hyötyä WEEKLY MOBILITY -ohjelmasta on?

  • Parantunut liikkuvuus mahdollistaa kehon monipuolisen ja terveen liikkumisen
  • Auttaa ennaltaehkäisemään tyypillisimpiä rajoittuneesta liikkuvuudesta johtuvia kiputiloja, vammoja ja treenaamiseen liittyviä haasteita kuten vaikeuksia ylöspäintyöntävissä liikkeissä tai kyykyissä
  • Vähennät stressiä, opit rauhoittamaan hermostoa ja näin palaudut paremmin
  • Suorituskykysi ja voimantuottosi paranee kun kehosi kokonaisvaltainen hyvinvointi paranee

Asiakkaiden palautetta aiemmasta viikon mittaisesta kurssimuotoisesta toteutuksesta:

"Parasta mitä oon oman hyvinvointini eteen tehny ikuisuuksiin! Tosi kiva että kaikki selitettiin auki niin, että ihan tavallinen tallaajakin ymmärs miks tehään mitä tehään ja miten mikä vaikuttaa mihin. Plussaa myös siitä miten Laura oli niin ihanan rento ja avoin, antoi esimerkkejä omasta elämästä ja jutteli niitä näitä harjoitusten aikana. Vaikka olis ollu kuinka tuskanen liike itelle, niin ajatukset sai helposti pysymään muualla kun tuskanhiessä kuuntelemalla mitä Laura puhui samalla. Suosittelen ehdottomasti ihan kaikille!"

"Superhyviä vinkkejä itselle jatkoon! Kiitos älyttömän paljon ammatillisen tiedon jakamisesta ja ennenkaikkea lämpimästä läsnäolosta ja siitä, että olet todella helposti lähestyttävä. Myös tapasi ohjata on mahtava. Kaikkea hyvää jatkoon!"

"Erittäin silmiä avaava! Vaikka olen huoltanut kehoani aina ja panostanut siihen, opin hurjasti uutta!"

Once a day

45€ / kk

Once a day

Oletko valmis saavuttamaan seuraavan tason treeneissäsi? Kiinnostaisiko sinua oppia haastavampia voimisteluliikkeitä turvallisesti askel askeleelta? Haluatko välttää treenaamisen yleisimmät sudenkuopat ja pysyä terveenä? Tämä ohjelmointi on sinulle.
Lue lisää

Twice a day

45€ / kk

Twice a day

Haluatko treenata kuin kilpaurheilija? Oletko kyllästynyt jäämään isojen kisojen ulkopuolelle? Onko haaveenasi nostaa tasoasi kilpailuissa? Tämä ohjelmointi on sinua varten tehty.
Lue lisää

Weekly mobility

9,90€ / kk

Weekly mobility

Meidän elämä, treenit, työt, stressi - kaikki näkyy meidän kehossa ja se miten me pidämme huolen kehostamme tuo lisää suorituskykyä treeneihin, ennaltaehkäisee loukkaantumisia, edistää palautumista ja hermoston toimintaa sekä opettaa meille jatkuvasti lisää siitä miten oma kehomme toimii.
Lue lisää

coming soon
The base 6 week online course

89€

The base 6 week online course

Okei, tästä tulee siistiä, oletteko valmiita? Tämä verkkovalmennuskokonaisuus on ainutlaatuinen eikä sellaista ole vielä suomessa missään muualla. The Base kokoaa yhteen minun filosofiani siitä, miten vahvan pohjan rakentaminen on edellytys paitsi hyvinvoinnille, myös kaikelle suorituskyvylle.
LUE LISÄÄ

Compact

35€

COMPACT

Kaipaatko viikkoosi 3-4 hyvin suunniteltua, laadukasta treeniä? Tykkäisit treenata, mutta aika on kortilla tai haluat harrastaa muutakin lajia? Tämä ohjelmointi on suunniteltu juuri sinua varten.
LUE LISÄÄ